Producten

Over Pericles

Pericles heeft alles in huis voor zowel uw baby, uw peuter, als uw kleuter. Van speelgoed tot kinderwagens en kamers. Per collectie vindt u een totaalaanbod van producten. Dit alles uitgewerkt in het thema van de collectie.

Voor wanneer je baby slaapt, vind je bij Pericles het favoriete knuffeldoekje dat niet mag ontbreken. Of neem een kijkje bij Pericles voor leuke babykamer inspiratie en ontdek er ook de verschillende mogelijke afmetingen voor een babydeken.

Na een deugddoend dutje biedt Pericles ook een groot aanbod voor wanneer je je baby verzorgt met een comfortabel verzorgingstafel met bad, alsook een ruim aanbod voor wanneer je baby eet met een praktische eetstoel voor je baby. Met de juiste afmetingen voor een babydeken is je kleintje zo in dromenland. 

Dan is het tijd voor actie. Wanneer je met je baby wandelt, komt een stijlvolle en makkelijke plooibuggy of duowagen voor je tweeling uiteraard goed van pas. Bij Pericles kan je steeds een ruim aanbod plooibuggy's kopen. Kies voor een kinderwagen die bij jou en je kindje past en koop een kwalitatieve kinderwagen in onze webshop of in onze verkooppunten. Met een stevige kinderwagen gaan jullie alvast goed op pad. Pericles biedt steeds een ruim assortiment aan kinderwagens aan. Als je een kinderwagen kopen wil, ben je bij ons dus zeker aan het goede adres. Daarnaast vind je bij Pericles zowel een veilige baby box als knusse parkbekleding voor wanneer je baby speelt. Koop een kwalitatieve baby box want de baby box wordt je baby's favoriete plekje in huis. Wie bieden steeds ruime keuzemogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een baby box. Het leukste babypark koop je bij Pericles natuurlijk. 

Met de Pericles webshop en de vele Pericles winkelpunten vormt Pericles een grote babywinkel, online en offline. Reken op het kwalitatieve en ruime aanbod van Pericles. Ontdek onze collecties of vraag naar de verschillende catalogi in een winkelpunt in uw buurt. 

Lees verder