1

Naast de afmetingen van een babydeken nog zoveel keuze

Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van een babydeken wanneer je op zoek gaat naar eentje dat perfect in het wiegje past. Maar daarnaast zijn er nog zoveel keuzemogelijkheden bij een babydeken. Ontdek ze snel allemaal bij Pericles. 

Ontdek onze favoriete producten

  • 42%
DK250ESPRESSOSQ_Image.jpeg

Ruim aanbod soorten en afmetingen babydekentjes

Wanneer je op zoek bent naar een babydeken is het aanbod heel ruim. De keuzemogelijkheden zijn zowel ruim op gebied van design als op gebied van materiaal. Zo vind je zowel onderhoudsvriendelijke fleecedekentjes in allerlei afmetingen of kies je toch eerder voor een zacht comfortabel katoenen babydeken. Naast verschillende afmetingen van een babydeken heb je dus ook kiezen op gebied van kleur, design en gebruikte materialen.

Kies naast de gekozen afmetingen van een babydeken ook voor een leuk design

Ongeacht welke afmetingen voor een babydeken je kiest, vind je ze in tal van designs. Met welke figuurtjes vertrekt jouw kleintje graag naar dromenland? Denkt je kleintje graag aan diertjes net voor het slapen gaan, of leiden sterretjes of misschien bloemetjes hem of haar net af. Ontdek alvast de leuke collectie aan babydekens bij Pericles, zoals een babydeken met teddybeer, een babydeken met sterretjes, een babydeken met hondjes en een babydeken met bolletjes. De afmetingen van deze babydekens bedragen hierbij 150 x 100 cm. Met zijn of haar favoriete babydekentje heeft je kleintje het vast steeds naar de zin. De leuke figuurtjes op het babydeken zullen vast tot de verbeelding spreken van je baby’tje. Daarnaast vind je babydekentjes in klassieke kleuren die het altijd goed doen zoals grijs en blauw, maar ook in meer trendy kleuren zoals mintgroen en pastel roze. Babydekentjes vind je in alle mogelijke kleuren, zodat je er steeds je favoriet kan uithalen.

Kies naast de goed bepaalde afmetingen van een babydeken ook voor kwalitatieve stoffen

Door te kiezen voor een babydeken in kwalitatieve stoffen als katoen en wol, ben je zeker dat je baby’tje het goed heeft. Bovendien blijft een kwalitatief dekentje lang meegaan, ook wanneer je baby’tje al lang uit het wiegje gegroeid is maar het babydekentje toch altijd zijn of haar favoriete knuffeldekentje blijft. De meest gebruikte materialen voor een babydeken zijn katoen, wol, fleece en synthetische stoffen. Naast de afmetingen van een babydeken, houden we dus ook rekening met de materialen voor een babydeken. Hierbij is de keuze aan materiaal voor een babydeken ook afhankelijk van het seizoen.

Welke afmetingen voor een babydeken je ook kiest, het wordt vast een succesformule

Of je nu kiest voor een snoezig babydeken met vrolijke polka dots of een kleurrijk dekentje met grappige beestjes, het wordt vast je baby’s beste maatje om de komende periode naar dromenland te gaan. Dat kan zowel in een wiegje, kinderwagen als autostoeltje zijn. Ongeacht waar je baby vertoeft, leuke babydekentjes komen altijd van pas. Hou jij ook van vriendschappen voor het leven? Neem dan alvast een kijkje in het mooie aanbod dekentjes met verschillende afmetingen voor een babydeken bij Pericles. Welk babydekentje je ook voor je kleintje kiest, het zal er steeds zijn om je kleintje warm te houden, te troosten, te knuffelen en een geborgen gevoel te geven.

Pericles wil er zijn voor je kleintje om het te helpen groeien en het mee te begeleiden doorheen de verschillende babyfases. Met haar jarenlange ervaring brengt Pericles alle niet te missen items voor in de babykamer, zoals de beste afmetingen voor een babydeken, het knusse knuffeldoekjesbedomtrekjesdecoratie voor de babykamer, baby dekentjesdonsovertrekjeskussenovertrekjeslakentjes met sloop, veilige slaapzakjes, zachte pyjama's voor de allerkleinsten en zoveel meer baby productenBreng dus snel een bezoekje aan Pericles, online of in één van de vele verkooppunten, en ontdek er de leukste babykamer inspiratie.