1

Baby box kopen bij Pericles

Een baby box is één van de meest handige meubelstukken voor je baby waar jullie lang plezier zullen aan beleven. Vanuit de babybox kan je baby de wereld ontdekken en kan jij een oogje in het zeil houden. Omdat we willen dat je een baby park vindt die helemaal bij jullie past, vind je bij Pericles een groot keuzeaanbod in baby boxen. Zo kan een babypark uitgerust zijn met verschillende interessante extra’s.

Een baby box in diverse afmetingen en vormen

Een babybox vind je in allerlei afmetingen en vormen. Zo kan je bij Pericles kiezen voor een rechthoekige baby box, een vierkante baby box of een veelhoekige baby box. Met een grotere babybox heeft je kleintje meer plaats om te spelen, maar een grotere babypark neemt natuurlijk ook meer plaat in de ruimte in. Wanneer de woonruimte beperkt is, is het dus aan te raden eerder voor een kleinere babypark te kiezen. Je baby zal er evenveel plezier aan beleven.

Een baby box met verschillende standen

Met een in hoogte verstelbare bodem is het heel handig om je kleintje veilig te laten groeien. Doordat de babybox voorzien is van een verstelbare bodem is het niet alleen makkelijk om je kleintje uit de baby box te tillen, maar kan je de baby park ook handig afstemmen in hoogte volgens de leeftijd van je baby. Tot aan zijn 6 maanden kan de babybox nog op een hogere stand staan, daarna is het aan te raden de stand sterk te verlagen zodat de baby niet over de randen van het babypark kan kruipen.

Een baby box met lades

Een babybox met lades kan zowel handig als minder praktisch zijn. Zo is het mooi meegenomen dat de baby box over extra opbergruimte beschikt. Met een baby park met lades kan je makkelijk de belangrijkste speeltjes en spullen dichtbij je baby opbergen. Maar met lades wordt het babypark ook wel zwaarder en moeilijker om te monteren en demonteren. Het is dus een kwestie van keuzes en wat je belangrijkst vindt.

Een baby box op wieltjes

Met een babybox op wieltjes is het makkelijk om de baby box te verplaatsen. Zo kan je de babybox eenvoudig naar een andere plaats of zelfs ruimte verrollen. Heel handig als je een feestje hebt of als je de plaats eens grondig wil kunnen schoonmaken.

Een baby box dat inklapbaar is

Met een babybox die inklapbaar is, is het makkelijk om de baby box ook onderweg mee te nemen. Een inklapbare baby box kan je makkelijk even opklappen zodat hij uit de weg staat wanneer je baby er niet inzit of meenemen naar oma en opa natuurlijk.

Een baby box met mooi design

Uiteraard wil je ook graag een babybox die mooi in lijn is met je interieur. Daarom vind je bij Pericles dan ook een ruim aanbod naar keuze. Net omdat je een baby box veelal een centrale plaats in de woning geeft, is het van belang om te kiezen voor een baby park die mooi in de ruimte past. Hou hierbij ook rekening met de parkbekleding en boxbekleding. Door te kiezen voor mooi passende babyparkbekleding zal het babypark op zich ook mooier ogen. Aan de hand van verschillende babybox accessoires kan je de baby box verder naar keuze inrichten. Heel populaire kleuren blijven een witte babybox of een baby box in houtkleur. Met neutrale kleuren zit je dus altijd goed. Ontdek snel de vele mogelijkheden bij Pericles.Voor een kwalitatieve baby box en bijhorende knusse parkbekleding moet je dus bij Pericles zijn. Daarnaast vind je bij Pericles ook een ruime assortiment plooibuggy's en duowagens.