1

Een baby box koop je bij Pericles

Eens je een baby in huis hebt, is een baby box een onmisbaar item geworden. Een baby box is de perfecte plaats om je baby rustig bij je in de woonkamer te laten verblijven. Zo kan je je baby in de baby box laten liggen rusten of naar hartenlust laten spelen terwijl jij je handen vrij kan houden. Zo is een babypark dus een niet te missen meubelstuk geworden voor je baby, jezelf en elke oppas.

Een baby box voor je baby

Je baby’tje zal maar wat graag in de baby box vertoeven. Een baby box vormt dan ook de perfecte veilige speelplek voor je kindje. Dankzij de babybox kan je kleintje al heel vroeg genieten van zijn eigen huisje waar hij of zij rustig met speelgoed kan spelen. Zo biedt het babypark een veilige plek voor je baby maar geeft het je baby ook een eigen plaatsje in de ruimte en in het gezin. En dat alles terwijl je baby kan genieten van zowel jouw aanwezigheid als de bewegingsvrijheid tegelijk. In de baby box leert je baby zich ook steeds beter omhoog te trekken en recht te blijven zitten en staan. Met een baby box zorg je voor de veiligheid van je kindje, maar bied je het ook al veel bewegingsvrijheid zodat je baby rustig op ontdekking en verkenning kan.

Een baby box voor jezelf

Een baby box biedt de mogelijkheid om op je baby te passen in een huiselijke sfeer. En dat zonder je baby de hele tijd in moet vasthouden of controleren. Door de babybox een centrale plaats te geven in de leefruimte, heb je altijd goed zicht op je baby en wordt je baby vlot en vroeg betrokken in het gezinsleven. Dankzij de baby box hou jij je handen lekker vrij, ook als je baby wakker is. Eens je baby’tje zich kan rechttrekken en begint te kruipen, ligt het gevaar overal op de loer. Zo zal je baby naar alles willen grijpen, alles in de mond willen steken en zich overal aan stoten. Dankzij het babypark hoef je je daar allemaal geen zorgen meer over te maken. Daarnaast geeft de baby box je ook de ruimte om ook even iets anders te doen dan de hele tijd je baby’tje in de gaten te moeten houden.

Een baby box naar keuze

Omdat de baby box zo een centrale plaats krijgt in de leefomgeving, biedt Pericles een ruime keuze aan. Zo kan je een babybox kiezen die helemaal bij jou en je baby past. Bij Pericles vind je steeds een groot aanbod aan baby boxen in verschillende soorten en stijlen, diverse afmetingen en materiaalsoorten, alsook in allerlei kleuren. Dankzij het ruime aanbod aan baby boxen vind je vast het babypark die perfect past bij de stijl van de ruimte en de andere meubelstukken. Zo is er onder meer keuze uit een baby box die vaststaat, een baby box met wieltjes, een baby box met lades of een inklapbare baby box.

Een baby box met verstelbare bodem

Heel handig is wanneer de baby box uitgerust is met een verstelbare bodem. Dat biedt de mogelijkheid om je baby in het begin op een hogere stand neer te leggen in de baby box zodat je baby warmer ligt en je niet ver moet bukken om je baby’tje op te nemen. Eens je baby rechter gaat zitten en zich begint op te trekken, kan de bodem in de baby box dan eenvoudig lager geplaatst worden voor de veiligheid.

Een flexibele baby box

Wanneer je graag een babypark wil dat flexibel is, kan je kiezen voor een babybox met wieltjes of een inklapbaar exemplaar. Als je de baby box eenvoudig wil kunnen verplaatsen in de ruimte, is een baby box met wieltjes een goede oplossing omdat je de baby box eenvoudig kan verrollen. Door te kiezen voor een inklapbare baby box, kan je zowel de ruimte in huis vergroten als de baby box makkelijk meenemen op verplaatsing of op reis.

Een baby box met lade

Met een baby box met opberglade kan je het te veel aan rondslingerend speelgoed eenvoudig in de buurt opbergen. Wil je graag meer opbergruimte in de leefruimte, dan is een babybox met opberglade dus wel te overwegen. Een baby box met lade is heel praktisch omdat je heel makkelijk enkele babyspullen in de lade kan opbergen. Zo kan een babypark met opberglade ook een extra opbergruimte worden.

Naast een ruime keuze aan baby boxen vind je bij Pericles ook een ruim assortiment aan bijhorende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een baby box matras, een baby box kleed, een baby box zak, alsook speelgoed en parkbekleding voor in de baby box. Zo kan iedereen ook wel passende parkbekleding kopen. Neem zeker ook een kijkje naar ons aanbod knuffeldoekjes. Maar daarnaast vind je in de grote babywinkel van Pericles vast ook de beste plooibuggy of duowagen voor al jullie uitstapjes. Ook wanneer je advies wenst, kan je bij ons terecht. Zo geven we jou bijvoorbeeld graag raad bij het vinden van de juiste afmetingen voor een babydeken of helpen we je graag verder met leuke babykamer inspiratie. Ontdek het snel allemaal bij Pericles.