1

Voor de leukste babykamer inspiratie ga je naar Pericles

Sta jij op het punt om een leuke babykamer in te richten, kom dan zeker even een kijkje nemen bij Pericles. Bij Pericles vind je steeds ruime keuzes voor het inrichten van de babykamer. Kom dus ook snel een kijkje nemen en doe er alvast de leukste inspiratie op voor je babykamer.

Ontdek onze favoriete producten

  • 40%
DD01PS_Image.jpeg

DEER SMALL PINK

€ 49,95€ 29,95

  • 40%
DDO01GS_Image.jpeg

DOG SMALL GREEN

€ 49,95€ 29,95

  • 40%
DG01GRS_Image.jpeg

GIRAFFE SMALL GREY

€ 49,95€ 29,95

  • 40%
DG01TS_Image.jpeg

GIRAFFE SMALL TERRA

€ 49,95€ 29,95

Niets zo fijn als de babykamer decoreren 

Als je een kleintje verwacht, is het inrichten van de babykamer alvast een leuk moment. Neem daarom zeker een kijkje bij Pericles voor leuke babykamer inspiratie. Om met het inrichten van de babykamer van start te gaan, kan je best eerst een stijl bepalen. Hou hierbij vooral in gedachten wat jouw kleintje ook echt leuk zal vinden. Bij Pericles vind je daarom verschillende stijlen en mogelijkheden. Kleur mag hierbij zeker ook niet ontbreken. Zo kan je zowel kiezen voor vrolijke en uitbundige kleuren, als voor zachte kleuren die rust brengen. Ook leuke prints fleuren de babykamer zo meteen op en dierenprints doen het hierbij altijd goed. Bij Pericles vind je dan ook een ruim assortiment aan knuffeldiertjes in alle maten van klein tot groot.

Als het maar veilig, praktisch en gezellig is 

Vervolgens maak je een lijstje op met alle meubels die je voor de nieuwe babykamer wil en waar je deze in de kamer wil plaatsen. Uiteraard is een wiegje of babybed hierbij het eerste item bij aanschaf en mag het dus ook wel een centrale plaats krijgen in het kamertje. Zo kan je ervoor kiezen om het in het midden van de kamer te plaatsen of tegen de wand, maar dan wel met voldoende ruimte rondom zodat je het wiegje steeds makkelijk kan bereiken en je kleintje er veilig kan vertoeven. Verder is ook een commode met luiertafel heel handig. Zo kan je gemakkelijk je kleintje verversen in zijn of haar kamertje en heb je hiervoor ook snel alle nodige zaken bij de hand. Een commode kan dus zeker niet ontbreken in de babykamer en je zal heel blij zijn met dit uiterst handige meubel. Daarnaast zullen jullie samen vast menig uurtjes vertoeven in de babykamer. Investeer daarom ook in een leuke schommelstoel waar jij en je kleintje samen gezellige momentjes kunnen beleven. Nog op zoek naar leuke ideeën, kom dan alvast de leukste babykamer inspiratie ontdekken bij Pericles.

Decoreer de babykamer naar hartenlust

Bovendien staan veiligheid en gezelligheid steeds centraal zodat je baby’tje er geborgen kan verblijven. Scherpe hoeken en randen worden dus best vermeden. Bij Pericles vind je enkel meubelen die volledig aan de veiligheidseisen voldoen, zo kan jij met een gerust hart shoppen. Tot slot werk je het geheel mooi af met de leukste decoraties die de babykamer extra snoezig maken. Met Pericles maak je gegarandeerd een gezellig plekje van de kinderkamer waar jij en je kleintje maar wat graag zullen vertoeven. Uiterst handig zijn ook de opbergmanden van Pericles die met hun mooie kleurgebruik en vrolijke prints meteen ook een leuke eyecatcher vormen. Bij Pericles vind je gegarandeerd steeds genoeg leuke spulletjes en ideetjes voor babykamer inspiratie op te doen. Kom het ook snel ontdekken!