1

Het leukste babypark koop je bij Pericles natuurlijk

Zodra jullie een kindje verwachten, wordt het uitkijken naar alle nodige spulletjes om je kindje goed voorbereid te ontvangen. Een babypark is hierbij echt noodzakelijk als je een baby’tje hebt. Door zijn veelzijdigheid vormt het babypark namelijk een onmisbaar meubel in huis.

Ontdek onze favoriete producten

Veilig op ontdekking vanuit het babypark

Met een babypark kan je baby’tje in alle veiligheid nog even verder rusten, spelen en ontdekken. Vanuit het babypark kan je kindje eindeloos in het rond kijken en zo alle gebeurtenissen in huis opvolgen. Zo wordt je kindje gewoon aan alles om zich heen en krijgt het reeds van bij de start een eigen plekje in huis en wordt het meteen in het gezinsleven betrokken. Een babypark biedt je kindje namelijk een veilige plek in huis en dat terwijl het altijd bij jou kan zijn en jullie bovendien nog de handen vrij hebben om bijvoorbeeld gewoon de huiselijke activiteiten verder te zetten. Met een babypark hou je je kleintje dus altijd makkelijk en veilig bij jou in de buurt. Plaats de baby box daarom op een centrale plaats in huis, zo kan je je kindje eenvoudig in het oog houden.

En dan is het tijd voor babyplezier

Omdat een babypark deel uitmaakt van een belangrijke fase in het opgroeien van je kindje, raden we aan ervoor te zorgen dat je baby’tje er graag in vertoeft. Om ervoor te zorgen dat je baby’tje een heel leuke tijd kan hebben in het babypark, kan je het bijvoorbeeld uitrusten met leuk babyspeelgoed. Let hierbij dan wel op dat het park geen opslagplaats voor babyspullen wordt. Zorg ervoor dat je kindje er zowel knus even in kan liggen rusten, als naar hartenlust spelen, als lekker liggen kijken en luisteren naar een muziekmobiel vanop veilige afstand, als zich veilig kan omrollen en proberen rechttrekken aan de spijltjes, als de omgeving rond zich ontdekken en gewoon genieten van de aanwezigheid van iedereen rondom zich. Kortom, een baby box is veelzijdig en biedt urenlang gevarieerd babyplezier.

Hoe kies je nu het beste babypark?

Bij het kiezen van de best passende baby box kan je rekening houden met de beschikbare ruimte in huis, alsook met je interieur zodat je nieuwe babypark er mooi in past. Met een kleintje in huis maakt een babypark namelijk deel uit van het interieur. Daarom kiezen we voor een exemplaar dat helemaal past in je woning en bij je stijl. Bij het bepalen van de beste stijl die past in de ruimte heb je ook ruime keuze aan parkbekleding en accessoires voor in en bij het babypark. Er bestaat ook een heel breed assortiment aan babyspeelgoed waarmee je kindje zich kan vermaken in zijn babypark. Om er ook voor te zorgen dat de baby box perfect in de ruimte past, is er ruime keuze aan verschillende soorten vormen en afmetingen voor babyparken. Neem dus snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden bij Pericles, online in onze webshop of in één van onze verkooppunten.