1

Een plooibuggy kopen bij Pericles

Pericles biedt een ruim en kwalitatief aanbod aan plooibuggy’s. Ontdek snel de vele voordelen die een plooibuggy biedt aan kersverse ouders. Wij houden graag rekening met jullie noden en geven met plezier professioneel advies bij het maken van jullie keuze.

Ontdek onze favoriete producten

  • 10%
WW105BASICB_Image.jpeg

BASIC MULTI POS. BUGGY BLACK

€ 149,96€ 134,95

Een plooibuggy biedt veel voordelen

Wanneer je kindje nog te klein is om te wandelen of wanneer het wandelen nog te lastig is voor je kindje biedt de plooibuggy de perfecte oplossing. Een plooibuggy biedt dan ook tal van voordelen aan jonge ouders.

·         Met een plooibuggy gaat je kleintje eenvoudig mee

Dankzij de plooibuggy kan je je peuter altijd en overal met je meenemen. Door de  wendbaarheid die een plooibuggy combineert met een goede ergonomie voor je kleintje, wordt zowel een uitje in de stad als een stevige boswandeling een plezier. Met een handige plooibuggy ben je helemaal klaar voor die heerlijke uitstapjes met je kleintje. Wanneer je kiest voor een plooiwagen die je heel compact kan opvouwen en die heel licht is in gewicht, kan je de plooibuggy heel gemakkelijk overal meenemen.

·         Een plooibuggy is makkelijk opblooibaar

Een plooibuggy beschikt als kinderwagen over enkele bijzondere eigenschappen. Zo is een plooibuggy licht in gewicht en eenvoudig opplooibaar. Flexibiliteit is dan ook één van de grootste voordelen van de plooibuggy. De plooibuggy kan heel snel en compact opgeplooid worden. Zo neemt de plooibuggy weinig plaats in en kan je de plooibuggy gemakkelijk meenemen in de auto of zelfs op de fiets.

·         Een plooibuggy om te wandelen en te dutten

Vanuit de plooibuggy kan je kleintje zowel een deugddoend dutje doen als vrolijk rondkijken en met jou praten tijdens een leuke wandeling. Zo doet de plooibuggy goed dienst voor zowel je kleintje als voor de ouders.

Een plooibuggy naar keuze

Eens je op zoek gaat naar een plooibuggy merk je al snel dat het aanbod heel ruim en divers is. Welke plooibuggy je kiest, hangt van heel veel factoren af. De soorten plooibuggy’s kunnen variëren in model, vorm, formaat en design. Wanneer je op zoek gaat naar een goede plooibuggy wil je uiteraard dat die kwalitatief is, compact is en je er goede wandelingen mee kan maken.

Een plooibuggy voor langdurig gebruik

Wanneer je op zoek bent naar een plooibuggy die aanpasbaar is naar je groeiende peuter, kan je kiezen voor een plooibuggy voor langdurig gebruik. Plooibuggy’s die ontworpen zijn voor langdurig gebruik, beschikken over verschillende verstelbare stukken zoals een verstelbare rugleuning en een verstelbare voetsteun. Afhankelijk of gekozen wordt voor een plooibuggy voor langdurig gebruik, kan een plooibuggy gebruikt worden voor kindjes van 6 maand tot 4 jaar. Dat maakt dit type plooibuggy’s heel populair. Wil je graag advies bij het kiezen van de beste plooibuggy, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk het ruime assortiment van Pericles, dé grote babywinkel, online of in één van onze vele verkooppunten. Onze kwalitatieve productlijn bestaat onder meer uit plooibuggy’s, duowagens, kinderwagensbabyboxen, parkbekleding, babydekens en zoveel meer.