1

Vind de beste baby box online bij Pericles

Een baby box is echt niet te missen met een baby in huis. De aanschaf is een grote meerwaarde voor zowel het leven van de baby, als dat van de ouders. Wanneer je op zoek bent naar een mooie en handige babybox, neem dan zeker een kijkje bij Pericles. In ons ruime aanbod vind je zowel baby boxen in diverse afmetingen als vormen. Met onze ruime keuzemogelijkheden vind je vast de beste babybox, aangevuld met de leukste boxbekleding.

Ontdek onze favoriete producten

Niets zo handig als een baby box in huis

Dat een baby box in huis handig is, zullen veel ouders kunnen beamen. Zo zorgt een babybox ervoor dat je kleintje over de ruimte beschikt om te spelen, maar dit in een veilige omgeving zodat mama en papa niet elke minuut hoeven te waken. Een babypark staat dus voor nieuwe vrijheid en dat zowel voor de kleine baby als de ouders. Dankzij de babypark kan je baby zowel genieten van zijn eerste bewegingsvrijheid, maar kan hij tegelijk ook zijn eigen plaatsje hebben in het gezin. Bovendien kan de baby als hij nog heel klein is soms al even soezen in de baby box. Wordt de baby groter, dan gaat de babybox de eerste ruimte worden die je baby kan gaan verkennen. Kortom, met een baby in huis is een baby box absoluut onmisbaar.

Het ontdekken van vrijheid met een baby box

Vanuit de baby box kan je baby dus van alles ontdekken, maar dan wel op een veilige manier. Hij kan er gefascineerd liggen kijken naar zijn muziekmobieltjes, spelen met zijn ongetwijfeld vele speelgoed of zich stilaan gaat rechtop trekken aan de babybox zelf. Plaats je de baby park op een centrale plaats in huis, dan heb je altijd makkelijk zicht op je kleintje. Daarnaast kan je je baby zo ook eenvoudig en snel in het huiselijke familiale leven betrekken.

Verzeker de veiligheid van je baby en kies voor kwaliteit

Zodra je baby begint te kruipen, is de baby box de perfecte plaats om veilig te spelen. Denk hierbij goed na over waar je de babybox zal plaatsen, zodat die in een veilige omgeving staat. Daarnaast kies je uiteraard ook best voor een baby park die aan de veiligheidsnormen voldoet. In teken van die veiligheid kan je dus best kiezen voor een babypark met een stevige constructie, alsook voor een kwalitatieve baby box die goedgekeurd is volgens de Europese normen. Geef ook aandacht aan de spijlen van de babybox. Een baby park met ronde spijlen is meestal handiger omdat je kleintje er zich sneller recht kan aan trekken. Belangrijk hierbij is ook dat de ruimte tussen de spijlen tussen de 4,5 cm en 6,5 cm bedraagt.

Zoveel keuzemogelijkheden! En welke baby box kies jij?

Bij de zoektocht naar een geschikte baby box merk je dat de keuze heel groot is. Zo vind je bij ons babyboxen in verschillende afmetingen, baby boxen in verschillende materialen, baby boxen in verschillende kleuren, babyboxen in verschillende stijlen en baby boxen met verschillende extra’s. Zo kan je kiezen voor een babybox op pootjes of op wieltjes, een baby box met verstelbare bodem, een babybox met lades of een inklapbare baby box. Met al deze keuzemogelijkheden kunnen jullie heel eenvoudig kiezen voor een babypark dat helemaal voor jullie past. Maar ook ons ruime aanbod parkbekleding is zeker de moeite waard. Neem dus snel een kijkje bij Pericles, online of bij één van onze verkooppunten.