1

Ontdek ons ruime assortiment aan kwalitatieve kinderwagens

Bij Pericles vind je een ruim en gevarieerd aanbod aan verschillende soorten kinderwagens. Of je nu op zoek bent naar gewone wandelwagens, plooibuggy’s of duo wandelwagens, bij Pericles vind je vast de kinderwagen die je zoekt. Met ook een ruime keuze aan accessoires en extra opties, vind je bovendien de kinderwagen die perfect aan al je noden voldoet.

Ontdek onze favoriete producten

-          Gewone wandelwagens voor uren wandelplezier

Een kinderwagen is een absolute musthave bij het hebben van jonge kinderen, zodat je hen op een gemakkelijke en comfortabele wijze altijd en overal mee naartoe kan nemen. Het kan bovendien heel handig zijn om reeds een kinderwagen te hebben zodra je baby’tje geboren wordt. Zo kan je hem of haar eenvoudig meenemen naar huis, zowel bij het uitrijden van de kraamafdeling als voor de eerste verplaatsing in de wagen. In ons aanbod gewone wandelwagens heb je keuze uit de gewone wandelwagen of de combiwagen. Waar de gewone wandelwagen pas ingezet wordt zodra je baby iets minder steun nodig heeft, heeft de combiwagen als grote voordeel dat ze volledig mee evolueren met je groeiende spruit van baby tot kleuter. De Crios 2.0 kinderwagen is een trendy kinderwagen die uitgerust is met diverse handige functies. Met de Crios 2.0 kinderwagen blijf je uiterst mobiel met je kleintje en kunnen jullie samen genieten van lange wandelingen. Deze kinderwagen voelt heel licht aan met een aluminium onderstel. Met de goed wendbare rubberen banden, een in hoogte verstelbare duswstang en de opvouwmogelijkheden, is de Crios 2.0 ook uiterst comfortabel in gebruik. Het flexibele zitje is aanpasbaar in richting en standen, en voorzien van ook een regelbare voetensteun. Met een harnas met 5-puntsgordel en afneembare veiligheidsbeugel, wordt de veiligheid van je kleintje steeds gegarandeerd.

-          Plooibuggy’s neem je snel mee in de auto of onderweg

Wie een gewone wandelwagen niet altijd voldoende handig in gebruik vindt, kan ook kiezen voor een plooibuggy. De naam van deze versie van een kinderwagen zegt het zelf al, hij is eenvoudig opblooibaar zodat je hem makkelijk overal kan naar meenemen, onderweg met de trein, de fiets of de wagen. Let wel dat buggy’s en plooibuggy’s pas kunnen ingezet worden eens je kleintje al goed zelfstandig en stevig kan zitten. Wil je graag dat de kinderwagen niet te veel ruimte inneemt wanneer die niet gebruikt wordt, dan kan je kiezen voor een opblooibare buggy. Onze plooibuggy’s XS comfort plus zijn heel wendbaar, compact, licht in gewicht en makkelijk in gebruik. Deze kinderwagens zijn voorzien van veiligheidsbeugel, regenhoes, schouderriem en reistas, dat maakt reizen met je kleintje makkelijker dan ooit.

-          Duo wandelwagens helemaal op maat van je gezin

En voor wie het geluk heeft een meerling op de wereld te zetten, zijn er uiteraard de duo wandelwagens. Naast een ruime keuze uit gewone single kinderwagens, biedt Pericles ook duo kinderwagens aan, waarbij meerdere plaatsjes voor kinderen voorzien zijn. Maar dat komt niet alleen bij meerlingen van pas, maar is ook uiterst handig in functie van verdere gezinsuitbreiding. Zo hoef je maar één kinderwagen te besturen waar meerdere kindjes tegelijk kunnen inzitten. Dit aan de hand van meerdere verschillende draagmandjes, autostoeltjes en zitstoeltjes. Deze kunnen zowel naast als achter elkaar geplaatst worden. Onze 1 go 2 wandelwagens bieden keuze uit enkel een 1 go 2 wandelwagen met 1 zitje, een 1 go 2 wandelwagen met draagmand, een 1 go 2 wandelwagen met 1 adapter autozitje, een 1 go 2 wandelwagen met een zitje en een adapter autozitje, een 1 go 2 wandelwagen met draagmand en 1 adapter autozitje, een 1 go 2 wandelwagen met 2 adapter autozitjes, een 1 go 2 wandelwagen 1 zitje en 1 draagmand, een 1 go 2 wandelwagen met 2 draagmanden, een 1 go 2 wandelwagen met 2 zitjes. De 1 go 2 kinderwagens zijn speciaal zo ontwikkeld dat ze ruim voldoen aan alle verwachtingen van een evoluerend gezin. Zo groeien ze eenvoudigweg mee met je kindje en je gezin. Kom snel de vele mogelijkheden ontdekken bij Pericles, online in de webshop of in één van onze verkooppunten