1

Met Steel, Terra of Gold slaapt je kleintje in stijl

Pericles weet te verrassen met 3 nieuwe slaapcollecties waarbij je kan kiezen op thema en kleur. Of je voorkeur nu gaat naar de Steel, Terra of Gold collectie, met onze zachte lakentjes en knusse dekentjes gaat je kindje een heerlijke nacht tegemoet. Neem ook alvast een kijkje naar onze slaapcollecties voor kinderen.

IMG_0022.jpg

Welke stijl kies jij?

Bij Pericles vind je steeds heel trendy en eigentijdse babycollecties helemaal op maat van de noden van jouw kleintje. De mooie collecties van SteelTerra en Gold brengen een prachtig textielaanbod voor de rubriek “ik slaap”. Deze bestaat onder meer uit bedomtrekken, dekentjes, donsovertrekken, fopspeendoekjes, lakens met sloop, slaapzakken en kussenovertrekken, telkens in het typerende kleur van de collectie.

Steel, Terra of Gold?

De slaapcollecties bij Pericles zijn steevast gemaakt van de meest kwalitatieve materialen zodat jouw kleintje rustig en veilig kan slapen. De Steel collectie wordt getypeerd door een lichtblauwe kleur aangevuld met gouden accenten. De speelse prints geven de klassieke collectie een verassende toets. De Terra collectie is volledig ondergedompeld in de diepe roestkleur en straalt pure gezelligheid uit. De Gold collectie zorgt door de combinatie van geel met witte accenten voor een vrolijk gevoel. Zo is er voor elk wat wils te vinden.

Welk thema wordt jouw favoriet?

Met deze nieuwe collecties leg jij je kindje super zacht en uiterst comfortabel te slapen. Met een passend babydekentje in jouw favoriete kleur zal je kleintje vast slapen als een roosje. Bij Pericles kan je rekenen op mooie eigentijdse designs en een uitstekende kwaliteit. En met onze leuke tips rond babykamer inspiratie en vernieuwende collecties zorgen wij ervoor dat jij de babykamer van je kleintje in geen tijd heel geslaagd in kan richten.

Gepost in: Babykamers