1

Shop de leukste babykamer inspiratie

Met jullie kleintje op komst, kan het inrichten van de babykamer beginnen. En met de mooiste babykamer inspiratie wordt het eerste eigen stekje van je kleintje mooi ingericht. Het belangrijkste is uiteraard dat je kleintje er zich geborgen mag voelen. Ontdek daarom snel onze tips.

_11A5985.jpg

Kies voor kleur

Voor welke kleur kies jij? Kies je voor traditioneel roze of blauw of hou je het liever neutraal? Traditionele kleuren, zachte kleuren en neutrale kleuren doen het altijd goed wegens hun tijdloze karakter, genderneutraliteit en herbruikbaarheid. Populair zijn dan ook nude tinten en zelfs aardetinten die vlot met elkaar gecombineerd kunnen worden. Neutrale kleuren zoals aardetinten horen hier ook bij. Maar verder worden vintage, pastelkleuren, warme en vergrijsde kleuren ook veel gekozen. Keuze aan kleuren en smaken ten over dus.

Favoriet thema 

Daarnaast kan het ook heel leuk zijn om rond een thema te werken. Heel populair is om te kiezen voor het thema natuur. Met prints van bloemen, planten, bomen en dieren haal je de natuur naar binnen. Hip is dan ook om te kiezen voor exotisch en tropisch. Daarnaast mag de babykamer ook avontuur uitademen, zo is je kleintje er helemaal klaar voor om de grote wereld te ontdekken. Leuk zijn hierbij bijvoorbeeld bergen, ballonnen en boten. Leuke babykamer inspiratie hierbij zijn creatieve muurdecoraties. Hiervoor vind je vast een breed assortiment aan muurstickers. Of kies voor een heel persoonlijke aanpak met mooie eigen muurschilderingen.

Onmisbare meubels

Om ervoor te zorgen dat zowel jij als je kleintje er zich goed mogen voelen, zijn er enkele items die zeker niet mogen ontbreken. Met een leuke schommelstoel of goede zetel kunnen jullie er zich in alle comfort samen neervlijen. Kussentjes en dekentjes mogen hierbij zeker ook niet ontbreken. Maar ook een leuke nachtlamp is een onmisbaar item waarmee je een aangenaam zacht licht in de ruimte creëert wat heel prettig is voor je kleintje. Maar ook voor jezelf wanneer je in het donker halfslaperig je een weg baant naar het bedje. Een kwalitatief babybed, knusse dekens en lakens, een handige slaapzak en praktische commodes en kasten zijn een evidentie. Bij Pericles vind je gegarandeerd een mooi en ruim aanbod. Bekijk alles voor de babykamer

Gepost in: Babykamers