1

Met een stevige kinderwagen ga je goed op weg

Bij Pericles vind je gegarandeerd kwalitatieve kinderwagens, die zowel duurzaam, als comfortabel en stijlvol zijn. Zo kan jij samen met je kleintje zorgeloos genieten van elke wandeling. Aangevuld met diverse accessoires gaan jullie vast goed voorzien op stap. Kom snel een kijkje nemen naar ons ruime aanbod en kies er jullie favoriete kinderwagen uit.

Ontdek onze favoriete producten

Goed voorzien op stap met je kleintje

Wanneer je op zoek gaat naar een kinderwagen, is het van belang om er ééntje aan te schaffen die helemaal bij jullie past. Let hierbij dus op lengte, gebruik en situatie. Denk ook na over hoe je de kinderwagen wil opbergen bij het maken van je keuze. Wij bieden ruime keuze in grootte van de kinderwagen, het type van wieltjes aan de kinderwagen, de verstelmogelijkheden van het zitje en de variatie aan adapters. Zo gaan jullie steeds goed voorzien op stap helemaal aangepast aan jullie wensen.

Ga voor een handige kinderwagen

Daarnaast kan het met zo een kleintje ook handig zijn te kiezen voor een model met wasbare bekleding. Het kan ook geen kwaad extra aandacht te schenken aan de mogelijke accessoires. Zo kan een kinderwagen die voorzien is op een ruime opbergmand heel handig zijn wanneer je tijdens de wandeling spullen wil meenemen of boodschappen wil maken. Of je nu op zoek bent naar een kinderwagen met boodschappenmand, met meerijplankjes of leuke hangspeeltjes, bij ons vind je het allemaal.

Geniet samen van de wandelingen

Maak de juiste keuze aan kinderwagen en geniet ten volle van de wandelingen met je baby. Met een goede kinderwagen die aangepast is aan jullie noden en wensen, wordt het sowieso een leuke tijd. Wil je graag een kinderwagen die je makkelijk overal kan meenemen, hou dan ook rekening met bijvoorbeeld de ruimte die je wagen biedt en die je gemakkelijk thuis ook een plaatsje kan geven. Daarnaast kan het ook handig zijn te kiezen voor een kinderwagen die je gemakkelijk kan ombouwen naargelang de leeftijd en het groeiproces van jouw kindje. Zo kan je de kinderwagen na enkele maanden veranderen tot een wandelwagen of buggy. Een kinderwagen is dan ook vooral bedoeld voor kleintjes die nog niet kunnen zitten.

Een kinderwagen op maat van je wensen 

Wanneer je een kijkje neemt in onze webshop of een bezoekje brengt aan onze verkooppunten, ontdek je al snel de talrijke mogelijkheden. Pericles biedt dan ook een breed assortiment aan kinderwagens. Zo is er onder meer keuze uit gewone wandelwagens om kindje over makkelijk mee naartoe te nemen. Maar kan je ook kiezen voor plooibuggy’s omdat deze handig zijn voor in de auto of voor onderweg doordat ze snel opblooibaar zijn. En dan zijn er ook nog duo wandelwagens voor wie met meerdere kleintjes op wandel gaat. Met al deze keuzemogelijkheden kan iedereen wel een geschikte kinderwagen vinden die helemaal bij hem of haar en de baby past. Bij Pericles ben je aan het juiste adres als je een goede kinderwagen kopen wil.