1

1GO2_1 ZITJE + 1 DRAAGMAND TWEED

Productcode: FR2220_AMSU2220_SU2220_DM2220TWEED

€ 869,80
  • Grootste selectie van Pericles producten
  • Gratis verzending vanaf 50,- EUR
  • Bescherming van persoonsgegevens
  • Veilige betaling

Omschrijving

1GO2 - de evolutieve wandelwagen voor het moderne gezin.

De wandelwagen 1GO2 is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van een modern gezin. Vanaf de geboorte, in combinatie met verschillende autozitjes groep 0+*, de 1GO2 is het perfecte reissysteem.

De 1GO2 groeit mee met uw familie en biedt u een unieke en innoverende oplossing voor het vervoeren van 1 of 2 opeenvolgende kindjes of voor tweelingen. De 1GO2 laat zich in een handomdraai omvormen voor het vervoer van een tweede kindje of voor tweelingen, ideaal voor een dynamisch gezin.

U kunt op een eenvoudige manier de zitjes, draagmanden en autozitjes* met elkaar combineren en dit allemaal op een compact onderstel. Degelijk en uitermate wendbaar de 1GO2 past zich perfect aan alle verschillende situaties aan. Door de vering op de 4 wielen laat de 1GO2 zich uitermate soepel en zonder veel moeite besturen en dit op elke ondergrond. Zijn ergonomische en in de hoogte verstelbare duwstang zorgt ervoor dat elke wandeling een plezier wordt. Dankzij het eenvoudige plooimechanisme laat de 1GO2 zich snel en compact opvouwen.

De prijs van de wandelwagen is afhankelijk van de gewenste samenstelling.

Productvideo

Kenmerken

Functie voor 2 kindjes en/of tweeling :

De 1GO2 is ontwikkeld om op een eenvoudige flexibele manier omgebouwd te kunnen worden naar de noden van een jong en dynamisch gezin. Men kan op een eenvoudige manier 2 zitjes, 2 draagmanden, 2 autozitjes, 1 zitje en 1 draagmand, 1 zitje en 1 autozitje, 1 draagmand en 1 autozitje* op het compacte onderstel plaatsen. Al deze combinaties zorgen voor een optimale oplossing voor uw gezin.

Ergonomische duwstang en compact opvouwbaar de ergonomische duwstang is verstelbaar in 4 hoogtes. De 1GO2 is voorzien van een eenvoudig bedienbare plooimechanisme, u trekt de 2 zwarte hendels onderaan de duwstang naar u toe en plooit het frame dicht door de duwstang eenvoudig naar beneden te duwen.

De ruime boodschappenmand is gemakkelijk van overal bereikbaar.

Duurzame wielen

De 1GO2 is voorzien van 4 PU wielen (polyurethaan). Deze wielen zijn duurzamer dan gewone wielen en kunnen niet leeglopen. De vering op de 4 wielen alsook de zwenkbaarheid van de 2 voorwielen (die ook vast gezet kunnen worden) zorgen ervoor dat elke wandeling een plezier wordt en dit op elke ondergrond.

Specificaties

  • Waarschuwingen: Dit product is niet geschikt voor hardlopen of skeeleren.
  • Materiaal frame: Aluminium versterkt met staal
  • Vering: Op de 4 wielen
  • Type rem: Voetrem
  • Materiaal wielen: PU

Afmetingen