1

Kies voor onze kwalitatieve kinderkamers en maak van veiligheid een prioriteit

Met jullie kleintje op komst, staat het inrichten van een mooie babykamer vast genoteerd als één van jullie belangrijkste to-do’s. Reken hiervoor op Pericles waar je niet alleen de mooiste maar ook de beste babykamer inspiratie vindt. Want geen plekje zo bijzonder als dat éne plaatsje waar je kleintje zich altijd veilig geborgen mag voelen. Kom daarom ook een kwalitatieve kinderkamer kopen van Pericles.

_40A8030.jpg

Ontdek onze kwalitatieve kinderkamersets

Bij het inrichten van een babykamer staat veiligheid steeds voorop, daar hechten we bij Pericles dan ook veel belang aan. Onze kinderkamers zijn dan ook stuk voor stuk ontworpen met aandacht voor de veiligheid van het kind. Zo maken wij enkel gebruik van duurzame materialen en is een strenge controle voorzien tijdens het productieproces zodat onze kinderkamers steeds aan de nodige eisen voldoen. Kom dus ook met een gerust hart onze kinderkamers ontdekken en laat je verrassen met onze leukste babykamer inspiratie. Zo bieden wij keuze aan kinderkamers in verschillende stijlen zoals de kinderkamer Pure White, de kinderkamer Pure Black, de kinderkamer Style White, de kinderkamer Style Black, de schattige kinderkamer Benjamin en de stoere kinderkamer Urban. Ongeacht welke kinderkamer je voorkeur heeft, mogen jij en je kleine spruit op jullie twee oren slapen wat de kwaliteit en veiligheid betreft.

Zorg voor een veilige inrichting van de babykamer

Hoe kan je zelf bijdragen aan de veiligheid in de kinderkamer? Er zijn wel enkele zaken waar je kan op toezien bij de inrichting van de babykamer om de veiligheid in de kamer te optimaliseren. Hierbij is vooral de plaatsing van het babybedje een belangrijk element. Plaats het babybedje bijvoorbeeld nooit in de buurt van verwarming of stopcontacten, alsook niet in de volle zon of in de tocht. Een goede temperatuur is sowieso van belang in de babykamer. Zie er verder op toe dat er geen stopcontacten zijn zonder beveiliging, geen losse koorden of snoeren, geen kleine voorwerpen, geen scherpe randen en al zeker geen spullen in het babybedje. Met deze tips ben je al een heel eind op weg om er een kindvriendelijke babykamer van te maken. Maar ook als je op zoek bent naar originele babykamer inspiratie ben je bij ons vast en zeker aan het goede adres.

Kom dus ook de leukste babykamer inspiratie ontdekken bij Pericles, waar je vast het mooiste aanbod voor babykamers vindt. Met onze collecties Steel, Terra of Gold gaat je kleintje alvast in stijl naar dromenland. Neem een kijkje bij Pericles en shop er niet alleen de leukste babykamer inspiratie, maar kom er ook de meest kwalitatieve kinderkamers kopen.

Gepost in: Babykamers