1

Waarom de Crios 3.0 kiezen?

Deze elegante eigentijdse wendbare kinderwagen is geschikt voor alle soorten terreinen en kan heel compact dicht gevouwen worden met het omkeerbare zitje op het frame!

20210615-094.jpg

De Crios 3.0 is de opvolger van de Crios en de Crios 2.0. De Crios 3.0 heeft een mooie elegante eigentijdse uitstraling en is geschikt voor elk terrein. Het dicht – en openvouwen is heel eenvoudig en super compact. De kinderwagen is mooi strak afgewerkt en heeft een ruime boodschappenmand. 

Crios 3.0 draagmand (reiswieg)

Deze elegante eigentijdse kinderwagen is geschikt voor alle soorten terreinen. Je gebruikt de kinderwagen vanaf de geboorte van je kindje t/m 3 jaar. Je kindje ligt de eerste zes à negen maanden in de draagmand. De draagmand is extra ruim en voorzien van een afneembare, wasbare binnenhoes en comfortabele matras. De draagmand is eveneens voorzien van een ventilatieopening met gaas in de zonnekap en aan het hoofdeinde dit zorgt voor een optimale luchtcirculatie. De bodem van de draagmand is voorzien van voetjes waardoor deze perfect als reiswieg gebruikt kan worden. 

 

De Crios 3.0 wandelwagen

Is je kindje uit de draagmand gegroeid? Dan haal je draagmand van het onderstel en plaats je het wandelwagenzitje er op. Dit zitje gebruik je tot je kindje klaar is om zelfstandig te lopen en geen kinderwagen meer nodig heeft. Het zitje van de wandelwagen kun je in een comfortabele lighouding plaatsen. Daarnaast is het zitje omkeerbaar. Je kunt je kindje gezellig naar je toe of van je weg laten kijken zodat je kindje de wereld kan ontdekken. De zonnekap van de wandelwagen is XL verlengbaar en voorzien van een ventilatie opening voor optimale luchtcirculatie. De vering op de vier wielen en de “never run flat” banden zorgen ervoor dat de Crios 3.0 geschikt is voor elk terrein. De Crios 3.0 kan met het omkeerbare zitje op het frame en in beide richtingen met 1 hand super compact dicht gevouwen worden, waardoor deze in zo goed als elke wagen past.

 
 

Crios 3.0 met autozitje groep 0+

Naast de reiswieg en het zitje, kan je met behulp van een set adapters ook een autozite van de groep 0+ op het onderstel plaatsen, klik op deze link voor de lijst autozitjes. Super handig als je kindje nét even ligt te slapen in de autostoel in de auto en je hem/haar niet wakker wilt maken. Verder kan je de Crios 3.0 uitbreiden met een groot pakket accessoires

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de Crios 3.0 in het echt bewonderen? Ga gerust naar een van onze winkelpunten voor een proefritje. Shop je liever online? Bekijk dan de video voor een demonstratie van de Crios. Happy shopping!

Gepost in: Kinderwagens