1

Met de kinderwagen Crios 3.0 gaan jullie samen op ontdekking

Een goede kinderwagen is echt onmisbaar voor jou en je kleintje. Maar een goede kinderwagen is niet alleen een kwalitatieve kinderwagen, maar ook een kinderwagen die bij jullie past. De kinderwagen Crios 3.0 vormt hierbij één van onze absolute toppers.

20210615-011Z.jpg

De kinderwagen Crios 3.0 groeit met je mee

Een kinderwagen is één van de eerste aan te schaffen items zodra je je kleintje mag verwelkomen. Jullie zullen er ruim en veelvuldig gebruik van maken, daarom kan het goed zijn te kiezen voor een kinderwagen die met je kleintje meegroeit. Wanneer je kiest voor een kinderwagen die je makkelijk kan ombouwen naar de leeftijd en noden van je kindje, gaat deze extra lang mee. De Crios 3.0 kinderwagen kan je daarom gebruiken vanaf de geboorte van je kleintje tot aan de leeftijd van 4 tot 5 jaar. Zo vormt de aanschaf van jullie Crios 3.0 kinderwagen alvast een slimme investering.

Een kinderwagen om te wandelen en te blijven wandelen  

Houden jullie er ook zo van om samen op wandel te gaan? Dan zal de kinderwagen Crios 3.0 helemaal bij jullie passen. Of jullie nu houden van boeiende stadswandelingen of avontuurlijke boswandelingen, de Crios 3.0 kinderwagen is geschikt voor alle terreinen, mede dankzij de duurzame en lekvrije rubberen banden die met foam gevuld zijn en een steeds soepele rit verzekeren. Er is vering voorzien op alle wielen en de vastzetbare zwenkbare voorwielen zorgen voor extra wendbaarheid. Daarnaast is er ook een makkelijke centrale voetrem.

De Crios 3.0 is heerlijk makkelijk in gebruik

Een kinderwagen dient ook makkelijk opgeplooid te kunnen worden zodat het een plezier blijft om deze overal mee te nemen en op te bergen. De kinderwagen Crios 3.0 plooit daarom heel eenvoudig en compact dicht zodat je kan genieten van maximaal comfort. Zo past de Crios 3.0 kinderwagen makkelijk in bijna alle autokoffers en kan je de kinderwagen met slecht één hand bedienen zowel bij het opvouwen als bij het bedienen van de in hoogte verstelbare ergonomische duwstang.

Veiligheid staat steeds voorop

Bij de Crios 3.0 kinderwagen is ook de nodige aandacht geschonken aan de veiligheid van jouw kleintje. Zo is deze voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel met beschermende schouderpads. Daarnaast is de kinderwagen Crios 3.0 ook voorzien van een afneembare veiligheidsbeugel. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van deze kwalitatieve kinderwagen van waaruit je kleintje knus en veilig de wereld ontdekken kan met jou aan zijn of haar zijde.

Uitgerust met diverse extra’s

Uiteraard leggen wij je kleintje ook graag in de watten. De kinderwagen Crios 3.0 is dan ook uitgerust met diverse luxueuze extra’s. Zo is de Crios 3.0 kinderwagen voorzien van een comfortabel en omkeerbaar luxe zitje dat verstelbaar is in 3 ergonomische standen, er is een regelbare voetensteun, een uitklapbare XL zonnekap met ventilatievenster en UVP50+ beschermend, daarnaast is ook een regenscherm voorzien zodat jullie op elk weertje voorzien zijn en is een boodschappenmand inbegrepen.

Met de Crios 3.0 kinderwagen gaan jullie samen op reis

Ook voor als jullie niet alleen graag samen wandelen, maar ook graag reizen en samen de hele wereld willen ontdekken, is de de kinderwagen Crios 3.0 een droom. Zo is deze voorzien van een doordacht 3 in 1 reissysteem. Het Crios 3.0 onderstel is compatibel met het bijgeleverde omkeerbare zitje en de apart verkrijgbare draagmand. Met behulp van de optionele adapter bevestig je verschillende apart verkrijgbare autozitjes groep 0+ met een klik op het Crios 3.0 frame.

De wandelwagen Crios 3.0 is compatibel met de onderstaande autozitjes groep 0+:

  • Maxi Cosi: Cabrio fix, Coral, Marble, Pebble, Pebble+, Pebble pro, Rock
  • Cybex: Aton M i-Size, Aton M, Aton 5, Cloud Z, Cloud Z i-Size
  • Besafe : BeSafe iZi Go X1
  • Joie: Gemm, I – snug

De mogelijkheden zijn eindeloos en aanpasbaar naar wens. Kies dus ook snel voor de Crios 3.0 kinderwagen en trek samen op avontuur de wijde wereld in. De kinderwagen Crios 3.0 bestel je eenvoudig in de Pericles webshop of shop je bij één van onze winkelpunten. 

Gepost in: Kinderwagens