1

Kinderwagen 1GO2

1GO2 de evolutieve wandelwagen voor het moderne gezin. Comfort voor 1 of 2 kinderen!

1GO22zitjes4.jpg

De wandelwagen 1GO2 is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van een modern gezin. Vanaf de geboorte, in combinatie met verschillende autozitjes groep 0+, de 1GO2 is het perfecte reissysteem. De 1GO2 groeit mee met uw familie en biedt u een unieke en innoverende oplossing voor het vervoeren van 1 of 2 opeenvolgende kindjes of voor tweelingen. U kunt op een eenvoudige manier de zitjes, draagmanden en autozitjes met elkaar combineren en dit allemaal op een compact onderstel. Door de vering op de 4 wielen laat de 1GO2 zich uitermate soepel en zonder veel moeite besturen en dit op elke ondergrond. Zijn ergonomische en in de hoogte verstelbare duwstang zorgt ervoor dat elke wandeling een plezier wordt. Dankzij het eenvoudige looimechanisme laat de 1GO2 zich snel en compact opvouwen.

Eigenschappen:

Dit onderstel is compatibel met:

  • AMSU2220: set adapters voor het tweede element (draagmand, zitje of set adapters voor autozitje groep 0+)
  • AM2100: set adapters voor autozitje groep 0+
  • DM2220TWEED: draagmand 1GO2
  • SU2220TWEED: 1GO2 zitje

 

 
 
 

Het onderstel is geschikt voor het vervoer van:

  • Een kind vanaf 6 maanden en tot een gewicht van 15kg + een additioneel gewicht van 3 kg in de boodschappenmand. Gebruikt met 1 draagmand (ref. DM2220)  is de wagen geschikt voor 1  kind vanaf geboorte.
  • Twee kinderen vanaf 6 maanden en tot een gewicht van 15kg elk +  een additioneel gewicht van 3 kg in de boodschappenmand. Gebruikt met 2 draagmanden (ref. DM2220)  is de wandelwagen geschikt voor 2  kinderen vanaf geboorte.

Gepost in: Kinderwagens