1

Welke kinderwagen kies jij?

Ben je op zoek een geschikte en kwalitatieve kinderwagen, dan kan je rekenen op Pericles. Pericles biedt je dan ook ruime keuzemogelijkheden als je een kinderwagen kopen wil. Zo vind je vast en zeker een kinderwagen die helemaal bij jullie past.

_11A3159.jpg

Onze wandelwagens garanderen uren wandelplezier en onze plooibuggy’s zijn uiterst handig op te plooien en mee te nemen. Ongeacht welk type kinderwagen je kiest, met de collecties van Pericles ga je gegarandeerd mooi stijlvol op stap. Andere kwaliteiten die onze kinderwagens typeren zijn stevigheid, flexibiliteit, wendbaarheid en comfort. Daarnaast zijn ze uitgerust met diverse accessoires en opties. En ook wanneer je op zoek bent naar een duowagen kan je bij ons terecht.

Kies voor een kinderwagen die helemaal bij jullie wensen en gebruik past, zo kan je samen blijven genieten van die vele fijne wandelingen. Kom snel de vele mogelijkheden ontdekken in onze webshop, of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten. Maar welke kinderwagen kies je nu best? Laten we hiervoor alvast een kijkje nemen naar 3 van onze meest populaire modellen.

Crios 3.0, de wandelwagen bij uitstek 

Dit is niet voor niets onze nummer 1 en meteen ook onze populairste kinderwagen. Met de Crios 3.0 kinderwagen maak je de leukste wandelingen, zowel in de stad als in de bossen is. Dankzij de grote rubberen wielen kan je met deze kinderwagen echt alle paden aan. Voorzien van ook een omkeerbaar ergonomisch kinderzitje, kan je kleintje intussen in alle comfort genieten van de wandeling. De Crios 3.0 kinderwagen vind je met verschillende kleuren handvaten, gaande van zwart, tot antralava grijsroze goud en zilver.

XS comfort, veruit de handigste plooibuggy

Dit is onze compacte opvouwbare plooibuggy. Kortom, de ideale partner voor op reis. Een plooibuggy kan heel handig zijn. Zo is dit model heel eenvoudig opplooibaar en kan hij zowel dienen om te wandelen als om te dutten. In ons assortiment aan plooibuggy’s heb je keuze uit de kleuren zwartgrijs of melange grijs, aangevuld met een zwarte kaproze kapgroene kaptaupe kap of melange grijze kap, of voor een zwart of melange grijs exemplaar zonder kap.

Onze XS comfort plooibuggy’s zijn steeds voorzien van de nieuwste technologieën. Zo worden gebruiksvriendelijke modellen gegarandeerd waarmee jij je makkelijk met je kleintje kan verplaatsen. Ze zijn uiterst eenvoudig opblooibaar waarbij je ze zelfs makkelijk met 1 hand kan bedienen. Door gebruik te maken van de lichtste materialen en voorzien van compacte afmetingen, is de plooibuggy ook heel makkelijk draagbaar over de schouder en bovendien ook snel en goed op te bergen.

1GO2, goed op weg met onze duowagen 

Dit is onze duo kinderwagen die uitstekend dienst doet als stevige wandelwagen. Het brede assortiment aan duo wagens biedt keuze uit een 1GO2 duowagen met 2 zitjes, een 1GO2 duowagen met 2 draagmandjes, een 1GO2 duowagen met 1 zitje gecombineerd met een draagmandje, een 1GO2 duowagen met 2 adapters voor 2 autozitjes, een 1GO2 duowagen met 1 draagmandje gecombineerd met 1 adapter voor een autozitje, een 1GO2 duowagen met 1 zitje gecombineerd met 1 adapter voor een autozitje, een 1GO2 duowagen met 1 adapter voor een autozitje, een 1GO2 duowagen met 1 draagmand, of een 1GO2 duowagen met 1 zitjes. Je merkt al snel dat de mogelijkheden eindeloos zijn en je dus naar hartenlust kan combineren naargelang jouw gezinssituatie. Kom snel alle mogelijkheden ontdekken in de webshop van Pericles of in één van onze verkooppunten. Shopplezier én wandelplezier zijn alvast verzekerd!

Gepost in: Kinderwagens