1

Sales kit

Banner-Juno-Crios-1200x400px3.jpg

Ontdek de CRIOS 4.0 en JUNO modellen 

Innovatie en comfort voor moderne gezinnen 

Met veel plezier presenteren wij u onze gloednieuwe informatiecampagne en exclusieve verkoopkit voor Pericles kinderwagens, waaronder de innovatieve modellen CRIOS 4.0 en JUNO. Deze kinderwagens, met passie ontworpen in België, zijn het resultaat van een ongekende expertise en bieden een uitzonderlijke ervaring voor elke ouder en zijn baby. Deze campagne is niet alleen bedoeld om de ervaring van uw klanten te verrijken, maar ook om uw verkoop te stimuleren door hen onder te dompelen in de wereld van Pericles.  

 

JUNO kinderwagen

Reisgenoot in de stad 

De JUNO, met zijn uitzonderlijke compactheid, de ideale kinderwagen om door de drukte van het stadsleven te navigeren. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het leven van moderne ouders eenvoudiger door esthetiek en functionaliteit te combineren.

 
WWE88T_07-small.jpg

Kinderwagen CRIOS 4.0

Comfort op alleterreinen 

De CRIOS 4.0 is ontworpen voor avontuur. Deze kinderwagen biedt op ieder type terrein comfort en is perfect voor gezinnen die de buitenwereld willen verkennen zonder afbreuk te doen aan het comfort van hun baby.

WWE93O_15-small.jpg

Ondersteunend materiaal voor uw verkooppunt

Om deze campagne tot een succes te maken, leveren we een complete kit, waaronde 

  • 1 QR-code voor eenvoudige toegang tot productinformatie,  

  • Speciale webpagina met productinfo 

  • POS-materiaal,  

  • Banners voor op de website,  

  • Copy voor je e-commercepagina's om effectief met je klanten te communiceren.  

  • Alle afbeeldingen, videos en copy voor je website en social mediakanalen.  


Download Saleskit


Campagnevideo's

Dompel jezelf onder in de wereld van Pericles kinderwagens met onze campagnevideo's voor de modellen CRIOS 4.0 en JUNO. Kom meer te weten over de kenmerken en voordelen van elk model. 

 

...

We kijken ernaar uit om met u samen te werken om van deze campagne een gezamenlijk succes te maken. Laten we samen de winkelervaring van moderne gezinnen verrijken en uw verkoop stimuleren met de Pericles CRIOS 4.0 en JUNO kinderwagens.